Santa Run Koggenland stopt; Kleine Noord Hoorn start

Reactie(s)

HOORN – Waar er een Santa Run stopt kondigt er een nieuwe kerstloop zich aan. Wie alsnog wil rondrennen in het Kersmanpak kan dus ook in december 2017 in Westfriesland terecht.

Jeroen Schilder maakte namens de organisatie van de Rotary Santa Run in Koggenland bekend in het NHD dat het evenement dit jaar niet zal plaatsvinden. De loop in Koggenland haalde de afgelopen mooie bedragen op voor het goede doel. Uitwijken kan naar Heerhugowaard of dus nu in Hoorn.

Hoorn

“HO HO HO…. SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN! Niet één, maar heel veel zelfs!” Zo kondigen de ondernemers van het Kleine Noord in Hoorn aan dat er dit jaar de eerste Kerstloop georganiseerd wordt.

“De Kleine Noord Kerstloop start op zondag 17 december om 11.15 uur voor de Noorderkerk en eindigt bij het beeld van De Waterdrager aan het begin van het Kleine Noord,” vertelt Marie-France Schutz. Inschrijven voor dit sportieve spektakel kan via de website www.inschrijven.nl.”

Deelname bedraagt 10 euro inclusief een gratis kerstpak voor dames of heren. Na online inschrijving kunnen alle deelnemers hun kerstpak op 16 december ophalen op de Kerstmarkt op het Kleine Noord. “Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 150, dus wie mee wil doen kan beter niet te lang wachten met inschrijven. Je hoeft er niet voor te trainen, iedereen kan meedoen. Wij hebben er op het Kleine Noord in ieder geval ontzettend veel zin in. Het belooft echt een hilarisch evenement te worden,” aldus Marie-France Schutz.

Organisatie

De Kleine Noord Kerstloop is een initiatief van de Belangenvereniging het Kleine Noord in samenwerking met Stichting Marathon Hoorn en Zeger Personal Training.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post