Heel Koggenland kookt met jubileumkookboek 10 jaar Koggenland

Reactie(s)

DE GOORN – De gemeente Koggenland bestaat dit jaar tien jaar en dat laat de gemeente natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. De gemeente is ontstaan op 1 januari 2007 door samenvoeging van de gemeenten Obdam en Wester-Koggenland. Dit gaat men op een smakelijke manier vieren.

Ter gelegenheid van 10 jarig jubileum wordt een kookboek samengesteld, voor en door Koggenlanders. Alle inwoners van de gemeente Koggenland kunnen een recept insturen. “Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, grootmoeders stamppot met een geheim ingrediënt, liefst uit Koggenland, is ook heel geschikt. Het mag zowel een voor-, hoofd-, als nagerecht zijn,” meldt de gemeente. Recepten kunnen tot en met 8 september worden ingestuurd.

Insturen

Om ervoor te zorgen dat de recepten op eenzelfde manier worden gepresenteerd in het kookboek, is er een formulier gemaakt, die inwoners kunnen invullen met de gegevens van elk recept. Dit formulier kan online ingediend worden via www.koggenland.nl/kookboek. Het formulier is ook te downloaden of beschikbaar bij de receptie van het gemeentehuis.

De lekkerste 28 recepten worden opgenomen in het receptenboek.

Afbeelding via freeimages/Patrick Moore

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post