Video: Optocht en live prijsuitreiking Carnaval Zwaag 2018

Reactie(s)

ZWAAG – Zondag 11 februari vindt de Grote Zwaagse carnavalsoptocht plaats. Een Carnavalsoptocht voor jong en oud maar ook door jong en oud. De prijswinnaars van de kinderoptocht mogen meedoen, Kweekvijvergroepen (jonge aanstormende talenten), de “oude rotten” in het Carnavalsbouwvak en at last but not least, het Prinselijk trio, Prins Cobra met zijn hofdames Kelly en Rianne. “Een Carnavalsoptochtfestijn die met trots de mooiste boven de rivieren genoemd mag worden”, omschrijft Het Masker de trotse carnavalsvereniging in Zwaag de jaarlijkse optocht.

Vanaf 19.00 uur kijkt u op deze pagina de optocht in samenvatting nogmaals zien en aansluitend volgt om circa 19.45 uur de live videostream van de Prijstuitreiking in de Leuttempel in Zwaag. Kijk mee in de zaal en zie de reacties van de loopgroepen en de wagenbouwers.

Wie wordt de opvolger van de Wicky’s die vorig jaar wederom de dubbel pakte? Zowel eerste bij de publieksjury als bij de vakjury.

Video

Scroll de video naar voren om live moment te bekijken.
Deze livestream is een samenwerking tussen Carnaval Zwaag (Het Masker) met de beelden en techniek van Westfriesland.TV en het verslag van Alex Gitzels (OnsWestfriesland). Heb je problemen met het kijk van de video hierboven, gebruik dan deze link.

Foto’s

Onze verslaggever zal ook dit jaar weer veel foto’s maken van de fraaie creaties en feestvierende mensen. Deze zullen maandag voor de lunch online staan. Deze link voegen wij hier toe. Maar volg ons ook op facebook.com/OnsWestfriesland en we houden u op de hoogte (van al net dagelijkse nieuws uit Westfriesland).

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post