Ook Stichting HEO gaat evenementen Hoorn ondersteunen

Reactie(s)

HOORN – Begin 2018 kent Hoorn twee stichtingen die actief zijn voor ondersteuning van evenementen in Hoorn. Naast de bestaande Stichting Evenementen Stad Hoorn (SESH) is daar onlangs Stichting Hoornse Evenementen Ondersteuning e.o. of wel HEO erbij gekomen.

Op de facebookpagina stelt de HEO zich voor; “Onze vrijwilligers hebben jaren lange ervaringen en staan te springen om weer actief aan de slag te gaan bij diverse evenementen in en om de stad.” Het woordje ‘weer’ lijkt op een voortzetting van oude activiteiten. “U kunt bij ons terecht voor onder andere Verkeersregelaars, gastvrouwen/heren, vorkheftruckchauffeurs, BHV’ers, EHBO’ers en Evenementenhulpverleners wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken.”

Het bestuur van HEO bestaat uit voorzitter Grace van Egmond, Petra Schoof secretaris en penningmeester Ton Kuppens. Zij worden ondersteund door Han van Dam lid en Edwin Kindt lid als algemeen coördinator.

Twee stichtingen

SESH is in 2017 gestart als organisatie ter ondersteuning van de vele Hoorn 650 jaar activiteiten. Recent kwam de SESH in het nieuws omdat het er zou rommelen binnen het bestuur. Na benoeming van nieuwe mensen in het bestuur lijkt de rust er wedergekeerd. “Het bestuur van SESH ziet met haar vrijwilligers de toekomst positief en gaat vol frisse moed 2018 in,” aldus de SESH op haar facebook. De komende maanden zal blijken welke evenementen gebruik zullen maken van een van deze stichtingen.

Ondertekening van de acte voor de nieuwe stichting.

Posted by Stichting HEO on Mittwoch, 17. Januar 2018

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post