Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec
Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec

Veel carnaval (Zwaag) via website Onswestfriesland.nl

[vc_row gap=”10″][vc_column][vc_column_text]
De redactie van OnsWestfriesland.nl brengt dagelijks nieuws uit en over heel Westfriesland. Maar met carnaval volgen wij Zwaag net wat meer. Hieronder een overzicht hoe Carnaval in Zwaag te volgen via OnsWestfriesland.nl. Volg jij onze facebookpagina ook al?

Fotowedstrijd

Na het succes van vorig jaar gaan wij ook dit jaar een carnavalsfotowedstrijd organiseren. Elke carnavalsfoto uit Westfriesland mag mee doen. Smartphones tot profi camera’s. Na het insturen volgt een stemronde en maandag 6 maart wordt de winnaar bekend en krijgt zijn of haar foto op een grote canvasdoek van 50×70 cm. Stuur in en bekijk de inzendingen hier.

Grote optocht van Zwaag

Zondag vanaf 13.00 uur vertrekt de grote optocht van Zwaag en laat aan de verwachtte tienduizenden kijker zien wat voor moois, creatief en knipogen naar de actualiteit er de afgelopen weken en soms maanden is gebouwd. Vanaf circa 14.30 uur live op NH en www.weeff.nl.

Bekijk hier de foto’s van 2016: Kinderoptocht, Grote optocht deel 1; Grote optocht deel 2

Bekijk hier de foto’s van 2017: Grote optocht deel 1 (Oude Veiling) deel 2 (Zuiderstraat)

Prijsuitreiking en uitslag Grote Optocht

Na de samenvatting volgt aaneensluitend vanaf 19.25 uur de live prijsuitreiking. Wie wordt er volgens de vakjury de beste bij de loopgroepen en bouwenbouwers, wat zegt de publieksprijs en wie vindt de goinprijs voor leukste creatie. Klik hier voor de uitslag en video van de prijsuitreiking.

Kinderoptocht (video en foto’s)

De kinderoptocht van Zwaag is voor veel kinderen iets waar ze al weken naar uitkijken. Vanaf 13.00 uur vertrekt de stoet met honderden kinderen van Sportpark ’t Krijt in Zwaag door het dorp. Vanaf 13.15 uur zal onze mobiele verslaggever via live facebook video laten zien wat er aan creaties rond loopt en welke talenten zich gaan aandienen voor de grote optocht over een aantal jaar.

Naast de live video worden er ook veel foto’s gemaakt. Deze zijn hier te bekijken via onze website of hier via facebook.

Quiz

Wat weet jij van carnaval? Een aantal basis vragen, maar ook over hoe het feest door de diverse Westfriese carnavalsverenigingen wordt gevierd. Deel na afloop je score via Twitter of Facebook en daag andere vrienden uit. Start hier de quiz met 11 vragen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock