Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec
Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec

Wedstrijd: Leukste Westfriese Carnavalsfoto van 2019

WESTFRIESLAND – Wie maakt de mooiste carnavalsfoto van 2019? Dat vraagt de redactie van deze website zich elk jaar weer af. In de week voor carnaval voldoende kans om een mooie foto te maken. Bouwen van carnavalscreaties, carnaval op scholen en natuurlijk het grote feest in het weekend tot en met dinsdag.

Stuur maar door die foto’s. Het maakt niet uit of het een smartphone foto of met een grote DSLR camera. Laat aan de rest van de regio zien hoe er carnaval gevierd wordt. Foto’s uit alle Westfriese gemeenten zijn welkom.

Prijs

De prijswinnaar krijgt zijn foto in groot formaat 50x70cm afgedrukt op forex (een soort dun stevig plastic). Daarnaast plaatsen wij deze natuurlijk als winnaar op de homepage van onze website en facebook.

Insturen

Insturen van jouw foto is heel simpel en er gelden twee regels.

  • 1) De foto moet gemaakt zijn in Westfriesland
  • 2) jij moet zelf de maker zijn.

Voor het insturen hoeft de foto niet in de allergrootste kwaliteit te zijn. Uw afbeelding verkleinen kan met deze tool Image Resizer for Windows (download) of via internet via picresize.com. Kun je niet kiezen? Je mag drie foto’s insturen.

Stemmen

Vanaf 6 maart mag er gestemd worden tot en met zondag 10 maart 23.59 uur. Je mag maximaal 3 foto’s een +1 geven.

Insturen

[fv id=5]

Sponsors

Deze fotowedstrijd van nieuwswebsite OnsWestfriesland.nl is mede mogelijk gemaakt door DrukwerkWestfriesland.nl en WestfrieslandMedia.nl.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Helaas, uw browser blokkeert onze noodzakelijke inkomsten

Het lijkt erop dat uw browser advertenties op OnsWestfriesland.nl blokkeerd (Adblocker). Dankzij deze advertenties kunnen wij een deel van de kosten voor het maken en onderhouden van deze website vergoeden.

U kunt deze Adblocker vinden in de instellingen van uw browser en bij extenties (extentions). Pauzeer, deactiveer deze of zet OnsWestfriesland.nl op de \\\'white list\\\', de lijst met uitzonderingen waarop wel advertentie getoond kunnen worden. Als dat gelukt is, ziet u deze melding niet meer. 

Alle artikelen op deze nieuwswebsite zijn gratis te lezen mede door de inkomsten uit advertenties. Wij ontvangen geen subsidie. Dank voor uw begrip.